YOUNG GENERATION INSPIRATION DAY


Zondag 17 maart 2024

Met veel enthousiasme vertel ik je graag over een geweldig project met de naam Young Generation Inspiration Days, oftewel YGID!

YGID is geïnitieerd door Ellen Maria Versney (55) samen met Babette de Nooijer (28). YGID staat voor het geloof in de jonge generatie en voor de bekrachtiging van hun missie in de wereld van morgen, in de creatie van de Nieuwe Aarde.

Op 22 oktober 2023 was de lancering van dit gloednieuwe initiatief en beleefden we een onvergetelijke dag met een geweldige groep jonge mensen. En dat gaan we op 17 maart een vervolg geven! Heel graag nodigen we ook jou daarvoor uit.

Wat is YGID?


🌱🌱💚🌱🌱💚🌱🌱💚🌱🌱


Een Circle van Inspirators:
10 bijzondere, wijze, liefdevolle en gepassioneerde jong-volwassenen

&

Een Circle van Ankers:
10 geweldige spirituele teachers en healers met meer levenservaring in jaren

Verenigen zich en geven op zondag 17 maart 2024 samen de tweede YGID Young Generation Inspiration Day!


🌱🌱💚🌱🌱💚🌱🌱💚🌱🌱


🌱Waarom deze dag en voor wie?
Onder de nieuwe generatie bevinden zich veel hooggevoelige, bijzondere mensen met een verruimd bewustzijn. Ze hebben hun eigen dromen, visie en idealen over hoe we in een Nieuwe Wereld met elkaar zouden kunnen leven. Ze doorzien de oude systemen en de overtuigingen waarop deze zijn gebaseerd. Dit maakt ook, dat zij het leven als een behoorlijke uitdaging kunnen ervaren. Voelend dat het niet meer klopt, wetend dat het anders moet. Maar waar begin je? Hoe ontwikkel je de concrete initiatieven die nodig zijn om anders te gaan leven?

🌱De Kracht van Verbinding
Jullie zijn met zo velen, maar de meesten voelen zich dikwijls alleen, niet gezien en machteloos. YGID is een space van ontmoeting waar je je niet langer verloren hoeft te voelen in een wereld die jou niet lijkt te begrijpen. Door elkaar te vinden, zal de kracht van (h)erkenning, inspiratie en verbondenheid je het vertrouwen geven om het leven te creëren waar jullie gelukkig van worden. Niet langer verscholen of aangepast, maar stralend in je authentieke Zelf. Want jullie zijn hier geboren met unieke kwaliteiten van wijsheid en liefde die de wereld nu heel hard nodig heeft!

🌱Ankers
We geloven ook in de kracht van verbinding tussen generaties. Een cirkel van liefdevolle, spirituele teachers zullen als ‘Ankers’ ondersteunend aanwezig zijn in het creëren van een krachtig energetisch veld waarin het veilig zal voelen echt jezelf te zijn. Zonder maskers, kwetsbaar, zuiver. Zodat het Licht van je Ziel gaat stralen, je kracht voelbaar wordt en je talenten helder. Een dag van ontmoeting, inspiratie en zeker ook lichtheid en plezier!

🌱Wat kun je verwachten?
Een warm welkom, fijne mensen, een verbindende lichtkracht meditatie, inspirerende jonge sprekers, bijzondere verhalen, mooie workshops door topdocenten, een prachtig kasteel, (h)eerlijk eten, een boomgaard, groot kampvuur en een verrassend avondprogramma. De verdere details die mede deze dag onvergetelijk zullen maken, blijven nog even een verrassing.

🌱Inschrijving
Voel je dat je erbij wilt zijn en ben je niet ouder dan (ongeveer!) 35 jaar? Schrijf je dan in voor onze volgende live dag op zondag 17 maart vanaf 10:00 uur tot in de avond, met optie voor overnachting. Er zijn 4 opties:

🌱1. Dagprogramma (incl. lunch, diner, koffie/thee) €88
🌱2. Dagprogramma + overnachting meerpersoonskamer €108
🌱3. Dagprogramma + overnachting tweepersoonskamer €118
🌱4. Dagprogramma + overnachting eenpersoonskamer €138


Mochten de kosten van deelname een probleem voor je zijn, neem dan even contact op met mij over de mogelijkheden.

Stuur je aanmelding naar info@ygid.nl of app 06-16134422 samen met de volgende gegevens:

- Naam, geboortedatum, e-mail adres en telefoonnummer
- Keuze van verblijf (optie, 1, 2, 3, 4)
- Of je eventueel vegetarisch of vegan wilt eten


En maak het bijbehorende bedrag over op NL 72 INGB 03913 29219 op naam van E. M. Versney en o.v.v. YGID deelname

🌱Early Bird cadeau
Of je nu alleen of met een vriend(in) komt, we beloven dat je je heel erg welkom zult voelen. En…bij inschrijving ontvang je een geweldig welkomst cadeau!

🌱Sponsoring
De hele organisatie van deze dag(en) doen we vanuit idealisme en belangeloos. Vanzelfsprekend hebben we wel te maken met kosten. Vanuit het idee dat we samen de verantwoordelijkheid dragen voor de Nieuwe Wereld, hoop ik dat er onder de voorgaande generaties ook mensen bereid zijn dit project te steunen. Elk financieel gebaar is erg welkom!

NL 72 INGB 03913 29219 op naam van E. M. Versney en o.v.v. YGID sponsoring

Heb je een eigen bedrijf of praktijk, en heb je ideeën over sponsoring? Ik treed graag met je in overleg over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

TOT SLOT: Help ons alsjeblieft al deze jonge mensen te bereiken door het delen van deze info en onderstaande links!

🌱 Website: http://www.backtobalance.info/docs/ygid.html

🌱 Instagram: https://www.instagram.com/yginspirationdays

🌱 Facebook: https://www.facebook.com/young.generation.inspiration.days.ygid

Dank je wel voor je aandacht. En dank je wel voor ieder gebaar of idee waarmee je bijdraagt aan het succes van dit initiatief en daarmee de co-creatie van een toekomst waarin wij ons allemaal vrij en gelukkig mogen voelen!!


🌱🌱💚🌱🌱💚🌱🌱💚🌱🌱


Liefs,

Ellen Maria Versney & Babette de Nooijer