Blogs


Mijn Tweelingbroer
Een van de meest intens verdrietige ervaringen die een mens kan overkomen moet wel het verlies van je eigen kind zijn. Om dan als medium iets te kunnen betekenen voor rouwende ouders is een ontroerende en zeer dankbare ervaring. Het is ook precies die ervaring die me jaren geleden deed besluiten de opleiding te gaan volgen aan de Academie voor Mediumschap te Naarden.
Lees verder >>>

Gras
Een mooie jonge vrouw zit tegenover me. We zijn bij haar thuis. Ze hoopt op contact met haar overleden man, de vader haar kinderen. Ze vindt het spannend, het is bij leven niet makkelijk geweest tussen hen. Onvermogen, verwijdering, verdriet. Teveel is onuitgesproken gebleven.
Lees verder >>>

Over dementie, liefde & een catamaran
Het is ‘s avonds laat als ik een appje ontvang van mijn beste schoolvriendin van vroeger. Ze woont tegenwoordig in Sydney en vertelt me dat haar vader op sterven ligt. In Nederland. Hoe hartverscheurend is het om je op zo’n moment aan de andere kant van de wereld te bevinden! Haar vlucht naar Nederland is geboekt, maar ze vreest dat het te laat zal zijn.
Lees verder >>>

Nova
Als ze binnenkomt, verkeer ik in de veronderstelling dat deze jonge vrouw een reading wil over zichzelf. Ik stem me af op haar energieveld en voel meteen dat het moederschap datgene is wat haar leven betekenis geeft. En ik zie twee kinderen. “Ja” zegt ze zonder te aarzelen “ik heb twee kinderen.” Ze straalt.
Lees verder >>>

Welterusten lieve Peter
Dat overledenen vanuit een andere dimensie nog steeds met ons kunnen communiceren, is op zich al een wonder. Maar het blijft me verbazen hoe vernuftig, bijzonder en liefdevol die boodschappen zijn! Herinneringen, maar ook kennis van concrete gebeurtenissen ná hun overlijden, worden gegeven als bewijs voor hun voortbestaan. Maar tegelijkertijd heeft ieder feit een diepere betekenis die een belangrijke boodschap in zich draagt. Zo ook gisteren in het contact dat ik mocht maken met de al 16 jaar overleden moeder van Peter.
Lees verder >>>

Oma
Marije komt op consult omdat ze vragen heeft aangaande de opvoeding van haar zoontje Sil. Hij is 6 jaar. Via de energie van de moeder stem ik mij af op het kind om inzicht te verkrijgen in zijn karakter, gezondheid, beleving en in wat hij nodig heeft. Een jong kind hoeft dus zelf niet aanwezig te zijn bij een reading. Bovendien is de informatie die doorkomt grotendeels bedoeld voor de ouders. Enerzijds om inzicht te krijgen in hoe zij hun kind kunnen geven wat hij nodig heeft, anderzijds spiegelt het (probleem)gedrag van een kind vaak een behoefte of blinde vlek bij de ouders zelf, die om aandacht en bewustwording vraagt.
Lees verder >>>

Gebakjes met Rode Gelei
De vrouw die vandaag tegenover me zit, is al vaker geweest voor een reading, workshop of mediamieke avond. Op deze gelegenheden kwam haar overleden moeder soms al ‘even langs’ om met haar dochter te praten. Vandaag geven we - tijdens een privé consult - moeder en dochter alle ruimte om met elkaar te communiceren.
Lees verder >>>

Het Roodborstje
Voor mij is het allermooiste van mediumschap dat er, voorbij de sluier van leven en fysieke dood, alsnog healing kan plaatsvinden in relaties die bij leven moeizaam of verstoord waren. Zo ook vandaag bij M, die al een tijd lang signalen oppikte dat haar overleden vader contact zocht. Vandaag kwam hij dan, na 14 jaar, door om met zijn dochter te spreken.
Lees verder >>>