Ervaringen Cliënten


LOTTE - Reading & Healing
Ik kwam bij Ellen voor een reading/healing. Met een kop lekkere en rustgevende groene thee mocht ik alvast naar boven. Ik ben al vaker bij Ellen geweest. Zodra ik dat kamertje binnenstap word ik al meteen een stuk kalmer en datgene wat er speelt, wordt meteen al een stuk lichter. Het ruikt hier altijd heerlijk en er staan kaarsen aan. Een fijne sfeer dus.

Ellen neemt altijd uitgebreid de tijd voor me, dit vind ik heel fijn. Ze vertelt altijd van te voren wat ze gaat doen en betrekt me daar ook tijdens de reading of healing bij. Ik mag alles vragen wat ik wil en ze is altijd bereid om te luisteren.

Meestal vertel ik van te voren niet wat er speelt. Maar zodra Ellen zich op mijn energie afstemt en de reading begint, komt ze eigenlijk altijd direct 'to the point’ en geeft dan bruikbare informatie waar ik op dat moment veel aan heb. Vaak komen er ook andere dingen bij die ik niet had verwacht. Zoals informatie over andere situaties die op dat moment spelen en de verbanden die er zijn tussen die situaties en hetgeen waarvoor ik kwam, en de link naar mijn verleden, opvoeding etc. Zo kan ik patronen gaan herkennen en het geheel overzien. Of ik krijg zomaar een compliment over iets wat ik onlangs heb gedaan voor iemand! Ze benoemt en benadrukt dus ook mijn sterke kanten en talenten.

Vaak volgt er ook een stukje healing zodat mijn energie in balans wordt gebracht en mijn batterij als het ware wordt opgeladen. Voor bepaalde spanning- of stress situaties heeft Ellen mij ook oefeningen gegeven waardoor ik daar beter mee om kan gaan.

Ik weet dat het altijd helpt bij Ellen langs te gaan, ik heb achteraf een goed en rustig gevoel, maar ook heel blij en licht. Ik voel meer helderheid, positieve energie en kan er weer met frisse moed tegenaan. Zonder haar zou ik niet zo in mijn kracht kunnen staan.