Workshops


Workshop InSpirituality (Intuïtieve Ontwikkeling)
Iedereen beschikt over een 6e zintuig: je intuïtie. Wil je graag leren hoe je deze kracht kunt aanboren om je leven meer richting, flow en harmonie te geven? En wil je ontdekken waar jouw persoonlijke intuïtieve talenten liggen?

Dan is deze workshop iets voor jou. Een dag lang tijd voor jou. Samen met gelijkgestemden werken aan het (verder) ontwikkelen van je intuïtie en het oefenen van readings. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Ik begeleid je in het ervaren van de kracht van je intuïtie, het contact met je ziel, je gidsen en de spirituele wereld. Met aandacht voor:

- Aarden
- Visualisatie, Meditatie
- Power opbouwen
- Ontwikkeling van je Intuïtieve vaardigheden
- Contact met je Ziel
- Ontmoeting met je Gidsen
- Aura readings & Flower readings

Je intuïtie ontwikkelen is een individueel proces waarbij ik veel persoonlijke begeleiding bied, maar waar je ook het plezier ervaart van het samen delen en uitwisselen. De workshop staat open voor zowel beginners als meer gevorderden. En na deze dag zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in cursusverband en/of individuele sessies.

De workshop duurt van 10:30 tot 16:30 en de kosten zijn €90,- p.p. inclusief koffie/thee/reader/mp3 opname.

Voor actuele data en aanmelden kun je een mailtje sturen aan: ellen.backtobalance@gmail.com

Workshop Energy Fields
In deze workshop wordt je je bewust van de kracht en mogelijkheden van je eigen energieveld (aura). Onderwerpen die aan bod komen zijn:

- Aarden, Reinigen, Opladen en Beschermen van je aura
- Je eigen Ruimte innemen & in je Kracht staan
- Grenzen stellen
- Energie aanvoelen van jezelf en de ander
- Omgaan met Emoties
- Beslissingen nemen & Keuzes maken

Ik bied veel persoonlijke begeleiding, maar je ervaart ook hoe fijn het is om in een kleine groep gelijkgestemde, sensitieve mensen, je ervaringen te kunnen delen en uitwisselen. Na deze dag zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in cursusverband en/of individuele sessies

De workshop duurt van 10:30 tot 16:30 en de kosten zijn €90,- p.p. inclusief koffie/thee/reader/mp3 opname.

Voor actuele data en aanmelden kun je een mailtje sturen aan: ellen.backtobalance@gmail.com

Bij aanmelding van 4 personen of meer organiseer ik een workshop voor jou, eventueel ook op locatie. Workshops van een halve dag zijn bespreekbaar.