Ervaringen Cliënten


VERONIQUE - Reading op afstand (Alzheimer patient) en mediamiek consult
Eind januari van dit jaar heeft Ellen in een reading op afstand contact gemaakt met het hoger bewustzijn (de ziel) van mijn vader. Hij was op dat moment ernstig Alzheimer patiënt (inmiddels is hij overleden). Helaas kregen wij, de familie, nog nauwelijks echt contact met hem. Hij leek vaak in een hele andere wereld te zijn en brabbelde dan alleen maar wat.

Ik was zijn mentor en moest in die hoedanigheid beslissingen nemen over zijn zorg. Een hele grote verantwoordelijke taak waarin ik steeds probeerde te bedenken ‘wat zou pappa zelf willen in deze situatie’. Met deze reading kreeg ik antwoorden op vragen die ik had. Er kwamen vele details naar boven die helemaal klopten. Zowel over de situatie waarin mijn vader op dat moment verkeerde als ook over zaken die hij aanhaalde over het verleden. Zijn hoger bewustzijn bleek helemaal in takt te zijn.

Ellen omschreef feilloos hoe mijn vader zijn frustraties uitte als hij de grip dreigde te verliezen. Ook vertelde zij dat hij al gezien had waar hij heen zou gaan en hoe mooi het daar was. Beide gedragingen waren voor mij zeer herkenbaar. Regelmatig greep hij namelijk de armleuningen van zijn rolstoel vast en rukte er met alle kracht aan. Op andere momenten zat hij in de ‘zevende hemel’ en wilde dan dat we ook daarheen kwamen. ‘Het is hier zo ongelooflijk mooi!’

Na zijn overlijden heeft Ellen opnieuw contact gelegd met mijn vader in een mediamiek consult. Er kwam veel informatie door om zijn aanwezigheid te bewijzen en hij gaf boodschappen en antwoorden op mijn vragen. Dit heeft mij erg geholpen om mijn verdriet een plek te geven en om vertrouwen te hebben dat het stervensproces goed verlopen is.

Ellen heeft de gave om op een zuivere manier de informatie die ze doorkrijgt bedachtzaam te verwoorden. Daarnaast is zij integer en verliest nooit de gevoelens van de ander uit het oog. 

Heel veel dank Ellen!

Véronique