Back to Balance Healingdagen


3-7 juni 2024

Vijf heerlijke dagen lang tijd en ruimte voor jezelf en het contact met je ziel. Ervaren wat het met je doet om samen met gelijkgestemden in een hoge energie van harmonie en liefde te verblijven. In een sfeervol kasteel, omgeven door prachtige natuur, waar hartelijke mensen met liefde jouw maaltijden bereiden. Vijf dagen lang ontvang je onder begeleiding van toegewijde, kundige docenten heling en inzichten en ervaar je wat je vanuit het ontvangen ook aan een ander hebt te geven. Deze dagen zijn voor iedereen die hier een ‘ja’ bij voelt. Voor ervaren healers die verdieping zoeken tot aan hen zonder enige eerdere ervaring.

Healing, het Engelse woord voor heling, betekent: herstel van heelheid. Healing heeft bovendien dezelfde oorsprong als het woord holy: heilig. Heelheid en heiligheid als synoniemen. Hoe mooi is het, dat ook de taal erkent dat alle levende wezens van oorsprong heilig, en dus heel, zijn.

Maar tijdens onze vele incarnaties maakt de ziel zich los van deze staat van eenheid en heelheid, om zichzelf bewust te kunnen worden als individu. Deze afgescheidenheid brengt ook allerlei ervaringen van gebrek en gemis met zich mee. Pijn die ons vertelt dat we iets zijn gaan geloven dat niet waar is: de ontkenning van onze ware aard. Deze fysieke of emotionele pijn leidt ons liefdevol terug naar de heelheid en heiligheid van wie we werkelijk zijn. De druppel die ooit moedig de oceaan verliet en nu terugkeert, zich volledig bewust dat het alle goddelijke eigenschappen in zich draagt van de hele oceaan! Elke ervaring die ons helpt in dit proces is een vorm van healing. Vanuit die visie zijn de Back to Balance Healingdagen ontstaan. Om in het leren begrijpen, ontvangen en geven van healing, de verbinding te herstellen tussen de Bron, onze Ziel en Lichaam.

Met een team van de meest zuivere en liefdevolle healers: Gerrie Noten, May Zeelen, Ellen Versney, Jan-Jacob Straathof, Johan Verhage en Melony Harks, bieden wij jou een inspirerend en veelzijdig programma. Laat je onderdompelen in prachtige, zuivere vormen van healing: Energetisch, Spirit/Trance, Merkaba/Multidimensionaal, Sjamanistisch, Yoga Nidra, Eco Nidra, Aromatherapie, Familie opstellingen, Yin Yoga, Klankhealing met Harp & Klankbad met Klankschalen & Sjamanendrums. In alle vormen werken we met de goddelijke lichtenergie vanuit afstemming met de Bron.

Met liefde verwelkomen wij jou op de Back to Balance Healingdagen van ma 3 juni t/m vr 7 juni 2024 in het schitterende Kasteel ‘De Berckt’ te Baarlo. Voor €570 inclusief 4 overnachtingen in een 2p kamer met eigen douche en toilet, volpension en deelname aan het gehele programma. Voor een 1p kamer geldt een toeslag van €20 per nacht. Desgewenst is een voorovernachting te boeken op zo 2 juni. Wanneer je ook deelneemt aan de Ontmoeting van de Ziel, ontvang je een mooie korting!

Inschrijving: ellen.backtobalance@gmail.com

Liefs,

Ellen, Gerrie, May, Jan-Jacob, Melony & Johan van de Back to Balance Healingdagen!