Back to Balance Healingdagen


20 - 23 Juni 2023

Healing - het Engelse woord voor heling - betekent: herstel van heelheid. Healing heeft bovendien dezelfde oorsprong als het woord holy: heilig. Heelheid en heiligheid als synoniemen. Hoe mooi is het dat ook de taal erkent dat alle levende wezens van oorsprong heilig - en dus heel zijn. Immers, we zijn allemaal afkomstig van dezelfde heilige Bron van Licht en liefde!

Maar tijdens onze vele incarnaties maakt de ziel zich los van deze staat van eenheid en heelheid, om zichzelf bewust te kunnen worden als individu. Deze afgescheidenheid brengt allerlei ervaringen van gebrek en gemis met zich mee. Pijn die ons vertelt dat we iets zijn gaan geloven dat niet waar is: de ontkenning van onze ware aard. Deze pijn heeft daarom een belangrijke functie! Het drijft ons tot bewustwording van alle zijnsdelen die we onderweg zijn verloren, terug naar de heelheid en heiligheid van wie we werkelijk zijn. De druppel die ooit moedig de oceaan verliet en nu terugkeert, zich volledig bewust dat het alle goddelijke eigenschappen in zich draagt van de hele oceaan! Elke ervaring die ons helpt in dit proces is een vorm van healing.

Ik geloof dat heelwording de essentie is van deze tijd van transformatie waarin de Aarde en de mensheid zich bevinden. Vanuit die visie zijn de Back to Balance Healingdagen ontstaan. Om in het leren begrijpen, ontvangen en geven van healing, de verbinding te herstellen tussen de Bron, onze Ziel en ons Lichaam.

Samen met een aantal van de meest zuivere en liefdevolle healers die ik ken: May Zeelen Gerrie Noten, Jan-Jacob Straathof - en ik zelf - bieden wij je vier dagen onderdompeling in allerlei vormen van healing zoals: Energetisch, Spirit/Trance, Merkaba, Multidimensionaal, Sjamanistisch, Ilahinoor, Reiki, Heling op Vrouwelijke Kracht & Intimiteit, Klankhealing met Harp, Healing met Klankschalen & Sjamanendrum, en het geven van healing op afstand. Alle vormen hebben met elkaar gemeen dat we werken met de goddelijke lichtenergie vanuit afstemming met de Bron.

Op dinsdag 20 juni 2023 ontvangen wij jou vanaf 9:00 uur in het schitterende en gastvrije Kasteel ‘De Berckt’ te Baarlo. Hier zul je tot vrijdag 23 juni 17:00 uur verzorgd worden met volledige catering, 3 overnachtingen, en een inspirerend programma.

We zijn blij je deze volledig verzorgde Healingdagen aan te kunnen bieden voor de prijs van €435 inclusief 3 overnachtingen in een tweepersoons kamer, volpension en deelname aan het gehele programma. Voor een eenpersoons kamer geldt een toeslag van €20 per nacht. Voor slechts €40 is desgewenst een voorovernachting (incl. ontbijt) te reserveren op maandag 19 juni.

Aanmelden:
ellen.backtobalance@gmail.com of via 06-16134422. Je ontvangt dan het inschrijfformulier. Heel graag verwelkomen wij jou op deze 2e editie van de Back to Balance Healingdagen!