Agenda


* Mochten er ergens geen actuele data vermeld staan, mail me dan of raadpleeg mijn Facebook pagina Back to Balance - Ellen Versney *

Magie van de Ziel

Leven vanuit de volheid van je ziel. Dat klinkt prachtig, maar hoe doe je dat? Wie of wat is je ziel eigenlijk? Hoe spreekt ze tot ons? Welke patronen en conditionering leiden ons er telkens van weg? En welke mogelijkheden en talenten ontvouwen zich voor jou als je wel je zielskracht gaat ontdekken en aanboren?

Magie van de Ziel is een zeer compleet 3-jarig traject op het gebied van persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Een opwindende en unieke reis die je voert over - hoe kan het ook anders - de weg van je Ziel. Om je opnieuw te verbinden met dat hogere bewustzijn van wie je in werkelijkheid en in alle vrijheid bent. Herinnering van je zielsmissie en ontplooiing van jouw unieke talenten daarin.

Als jij ook de magische mogelijkheden van een leven in ziels-bewustzijn wilt ontdekken, dan nodig ik je van harte uit om via deze link pdf het programma te lezen en te voelen of deze training ook bij jou een verlangen raakt.

Vanaf september 2019 start een nieuwe groep voor het 1e jaar. Het staat je geheel vrij om per jaar te beslissen of je doorgaat met het volgende jaar. Heb je na het lezen nog vragen of wil je je inschrijven? Mail of bel me dan gerust: ellen.backtobalance@gmail.com of 06-16134422

Workshops

Workshop InSpirituality (Intuïtieve Ontwikkeling)
Iedereen beschikt over een 6e zintuig: je intuïtie. Wil je graag leren hoe je deze kracht kunt aanboren om je leven meer richting, flow en harmonie te geven? En wil je ontdekken waar jouw persoonlijke intuïtieve talenten liggen?

Dan is deze workshop iets voor jou. Een dag lang tijd voor jou. Samen met gelijkgestemden werken aan het (verder) ontwikkelen van je intuïtie en het oefenen van readings. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Ik begeleid je in het ervaren van de kracht van je intuïtie, het contact met je ziel, je gidsen en de spirituele wereld. Met aandacht voor:
- Aarden
- Visualisatie, Meditatie
- Power opbouwen
- Ontwikkeling van je Intuïtieve vaardigheden & Contact met je Ziel
- Ontmoeting met je Gidsen
- Aura readings & Flower readings

Je intuïtie ontwikkelen is een individueel proces waarbij ik veel persoonlijke begeleiding bied, maar waar je ook het plezier ervaart van het samen delen en uitwisselen. De workshop staat open voor zowel beginners als meer gevorderden. En na deze dag zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in cursusverband en/of individuele sessies.

Workshop Energy Fields
In deze workshop wordt je je bewust van de kracht en mogelijkheden van je eigen energieveld (aura). Onderwerpen die aan bod komen zijn:

- Aarden, Reinigen, Opladen en Beschermen van je aura - Je eigen Ruimte leren innemen & in je Kracht blijven staan - Grenzen stellen - Energie aanvoelen van jezelf en de ander - Omgaan met Emoties - Beslissingen nemen & Keuzes maken

Ik bied veel persoonlijke begeleiding, maar je ervaart ook hoe fijn het is om in een kleine groep gelijkgestemde, sensitieve mensen, je ervaringen te kunnen delen en uitwisselen. Na deze dag zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in cursusverband en/of individuele sessies

Elke workshop duurt van 10:30 tot 16:30 en de kosten zijn €55,- p.p. inclusief koffie/thee/reader/mp3 opname.

Voor actuele data en aanmelden kun je een mailtje sturen aan: ellen.backtobalance@gmail.com

Bij aanmelding van 4 personen of meer organiseer ik een workshop voor jou, eventueel ook op locatie. Workshops van een halve dag zijn bespreekbaar.

Meditatiecursus
De meditatie cursus betreft een reeks van 7 avonden, die bestaan uit meditatie en awareness. We beginnen de avonden met een geleide meditatie en verblijven aansluitiend een tijdlang in de stilte. Daarna is er gelegenheid tot delen en geven we aandacht aan een bepaald aspect van onze spirituele ontwikkeling, voortvloeiend uit het thema en de ervaringen van de meditatie.

Voorbeelden van de meditaties zijn: Ware Meditatie (hoe echt stil te worden), Verbinden en Vrede sluiten met Moeder Aarde, Ervaren van de Chakra's en het Opbouwen van Kracht, Openen van het Hart & Contact met de Ziel, Ontmoeting met je Gids, Ascension en een avond Healing (waarbij ik ook op de harp zal spelen).

Van een aantal meditaties ontvang je bovendien een door mij ingesproken mp3 opname. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk: mensen met geen, weinig of veel meditatie ervaring.

Data: dinsdag 16, 23 april, 7, 14, 28 mei, 4, 18 juni 2019
Bijdrage: €95,- voor 7 avonden.
Tijd: 20:15 tot max 22:00 (vanaf 20:00 is er thee)

Ellen M. Versney
06-16134422
www.backtobalance.info
www.ellenversney.nl

Sound Experience
Regelmatig verzorg ik samen met soundhealer Richard Hereijgers een Sound Experience, meestal in de sfeervolle ruimte van de Heremiet te Eindhoven. Op de elektronische soundscape - speciaal gecreëerd door Richard op de tonen en het 432Hz resonantie niveau van de 7 chakra's - zullen wij geïnspireerd improviseren op de harp, diverse kleinere instrumenten en onze stem. Voor diepe ontspanning van lichaam en geest, en healing van de chakra's. Een bijzondere belevenis!

Voor actuele data en aanmelden kun je een mailtje sturen aan: ellen.backtobalance@gmail.com

Avond van de Ziel
Omdat we zoveel mooie reacties mochten ontvangen na de eerste Avond van de Ziel, omdat het uitverkocht was, omdat er een wachtlijst was èn omdat we er zelf ook zo ongelofelijk van genoten hebben, zal ik deze avond vanaf nu met meer regelmaat gaan organiseren.

De Avond van de Ziel is een bijzondere combinatie van mediumschap, spirit art, een bloemenséance en live harpmuziek. Graag nodig ik jullie uit om deze avond (opnieuw) met ons mee te maken. Een warm bad voor de ziel!

Mediums Jolanda Geraerts, Jan-Jacob Straathof en Ellen Versney zullen contacten doorgeven van uw dierbare overledenen. Er wordt bewijs gegeven van leven na dit leven, tezamen met boodschappen van liefde, steun en aanmoediging. Medium en kunstenares Angelique van Bezouwen zal bovendien van een aantal van deze dierbaren een portret tekenen, welke aan de ontvangers cadeau worden gedaan! Twee werelden komen samen, de geziene en de ongeziene. Een bijzondere ervaring die herkenning en ontroering brengt, maar zeker ook humor en altijd liefdevol.

Na de pauze is er een bloemenséance. Aan de hand van een door jezelf meegebrachte bloem wordt (in kleine groepjes) jouw ziele-energie gelezen. Dit geeft waardevolle informatie over jezelf, je leven en situaties die jou nu bezighouden. Elke gast ontvangt een persoonlijke flower reading!

Het geheel wordt omlijst met live gespeelde harpmuziek.

De eerstvolgende Avond van de Ziel is op zaterdag 25 mei in Herenboerderij De Bunker te Valkenswaard.

Voor actuele data en aanmelden kun je een mailtje sturen aan: ellen.backtobalance@gmail.com

Basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling
Vanaf 14 maart 2019 geef ik bij centrum ‘de Sprong’ in Geldrop een basiscursus intuïtieve ontwikkeling op 5 donderdagavonden van 19:30 tot 22:00uur. Klik voor alle info en aanmelden op de volgende link: http://www.desprong-geldrop.nl/intuitieve-ontwikkeling.html

Bloemlezing
Het laten lezen van je aura aan de hand van bloemen is erg leuk om te ervaren als groep, samen met bijvoorbeeld vrienden, collega’s of famlie. Een bloemlezing vindt plaats in een gezellige, ontspannen sfeer bij je thuis of op locatie. (lees verder) Ieder lid van jouw groep neemt een bloem naar keuze mee en deze worden samen in een vaas gezet. Zonder te weten wie welke bloem heeft meegbracht, kies ik telkens een bloem. Aan de hand van de energie-afdruk in de bloem van de betreffende persoon vertel ik wat ik voel , zie en ervaar. Na deze eerste indrukken vraag ik van wie de bloem is en of de persoon zich erin herkent. Daarna krijgt jouw persoonlijke reading meer diepgang. Afhankelijk van de grootte van de groep bespreken we vooraf of iedereen een reading kan krijgen of dat ik samen met een andere reader kom. Lees ook verder onder "Aura- en Chakra Reading".

Voor het maken van een afspraak kun je mij een mailtje sturen: ellen.backtobalance@gmail.com of bellen: 06-16134422

Huiskamerbijeenkomst
Ervaar het wonder van mediumschap samen met je familie, vrienden of collega’s. Tijdens een huiskamerbijeenkomst kom ik bij je thuis of op locatie, waar ik in een ongedwongen en sfeervolle ambiance contact kan leggen met overleden dierbaren van jouw familie of vriendengroep. (lees verder) Afhankelijk van de grootte van de groep kom ik alleen of samen met een ander medium. Zo’n bijeenkomst kan ook gericht zijn op het samen herdenken van één overleden dierbare in het bijzonder. Het is mooi om bijvoorbeeld rondom de verjaardag of sterfdag van de overledene bijeen te komen en deze persoon samen met familie en vrienden te herdenken. Ik kan dan contact leggen met hem of haar, en herinneringen en boodschappen overbrengen aan de aanwezigen. Lees ook meer onder "Mediamiek Consult".

Voor het maken van een afspraak kun je mij een mailtje sturen: ellen.backtobalance@gmail.com of bellen: 06-16134422