Midzomer Ontmoeting van de Ziel
19-21 juni 2020

Terwijl we allemaal nog nagenieten van de 1e Ontmoeting van de Ziel, zijn we ontzettend blij om bekend te kunnen maken dat er een 2e Ontmoeting van de Ziel zal zijn van 19 t/m 21 juni 2020! Precies rondom de langste dag van het jaar, de zomerzonnewende.

Midzomer 2020, een uitgelezen moment om jezelf drie heerlijke, lange zomerdagen te gunnen boordevol inspiratie voor je ziel. Zodat jij in verbinding met jeZelf, in je kracht en in liefde de zomer in kunt gaan.

Geniet van de stilte in meditatie, de eenwording in trance, de weldaad van healing, de klank van muziek, de inspiratie van creativiteit, de kracht van energetisch werk, de wijsheid van je intuïtie, en de liefde van je ziel. Ontspanning, bewustwording, verdieping, voelen, weten, er volledig mogen zijn en genieten!

Je wordt op vrijdag 19 juni 2020 om 9:30u verwelkomd in het schitterende en gastvrije Capucijnenklooster ‘De Beukenhof’ te Biezenmortel. Hier zul je tot zondag 21 juni 17:00u verzorgd worden met volledige catering, twee overnachtingen, en een gevarieerd en inspirerend programma. In een veilige en liefdevolle omgeving verwelkomen wij jou om een verdiepend contact met je ziel te gaan ervaren. Wij zullen ieder vanuit ons eigen specialisme workshops verzorgen (welke in kleinere groepen gegeven worden):

* Jolanda Geraerts leidt je via meditatie en trance naar een diepe innerlijke rust, verruiming van je bewustzijn en eenwording met je ziel en de spirituele wereld. www.jiwa.live

* Bij Jan-Jacob Straathof kun je, via het ontvangen en leren geven van healing, energieblokkades weer laten doorstromen zodat je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel beter in balans, tot rust en in je kracht komt. Er is ook aandacht voor het leren waarnemen van de aura, ademwerk, energie-drukpunten en yoga.

* Ellen Versney begeleidt je in het (verder) ontwikkelen van je spiritueel bewustzijn en je intuïtie: de stem van je ziel, jouw innerlijke leiding en wijsheid. Via meditatie, visualisatie, zelfinzicht, energiewerk en het lezen van energie. Ellen is tevens professioneel harpiste en zal tijdens deze dagen via haar instrument ontspanning en healing brengen. www.backtobalance.info

* Angelique van Bezouwen is medium en kunstenares. Bij haar kun je door middel van creativiteit (tekenen, schilderen en geïnspireerd schrijven) je intuïtieve talenten ontwikkelen, energie leren lezen en inzichten opdoen in jezelf en de ander. www.angeliquevanbezouwen.com

We verzorgen een speciale Avond van de Ziel en op de avond van 20 juni, de zomerzonnewende 2020, is er een magische klankhealing met harp.

We zijn blij je deze volledig verzorgde 3-daagse aan te kunnen bieden voor €315 inclusief het volledige dag- en avondprogramma en 2 overnachtingen op basis van een 2p kamer en volpension. Met een kleine toeslag is reservering van een 1p kamer mogelijk, evenals een voorovernachting op 18 juni. De aanbetaling bedraagt €100, in overleg kan het restbedrag in termijnen voldaan worden.

Aanmelden: ellen.backtobalance@gmail.com of 06-16134422. Je ontvangt dan van ons het inschrijfformulier.

Sluit je aan bij deze unieke Ontmoeting van de Ziel, wij verheugen ons erop jou te ontmoeten!