Ervaringen Cliënten


INGRID - Reading op afstand (op een kind)
Twee jaar geleden zat mijn zoon niet lekker in zijn vel. Ik maakte me daar veel zorgen om omdat het op school steeds minder goed ging in de omgang met andere kinderen en leerkrachten. Hij kon zich niet goed uiten en had moeite met onrechtvaardige situaties waar hij zich in het nauw gedrukt voelde. Bijvoorbeeld door pestgedrag van zijn vrienden of andere kinderen, wat hij echter vaak zelf uitlokte omdat hij niet goed wist hoe hij aansluiting moest zoeken. Eén en ander uitte zich vaak in woede-aanvallen waarin de leerkrachten geen grip meer op hem hadden.

Ik zag het steeds verder escaleren maar wist niet goed hoe ik hem het beste kon helpen. Ik ken Ellen al heel wat jaren en ben zelf een aantal keer bij haar geweest voor een Reiki behandeling. Tijdens deze behandelingen heb ik haar bijzondere spirituele kracht mee mogen maken. Daarom heb ik haar om hulp gevraagd voor mijn zoon. Ze kwam toen met het advies om een reading op afstand te doen bij hem, dus zonder dat hij er fysiek bij aanwezig hoefde te zijn. Die reading verliep als ware het een gesprek tussen haar en hem, van ziel tot ziel. Hieruit is een heel erg mooi en treffend verslag voortgekomen over hoe hij zich voelt en waar hij behoefte aan heeft, nu maar ook in de komende jaren. Met tranen in mijn ogen heb ik het gelezen. Het heeft me heel veel inzicht gegeven in zijn belevingswereld en in zijn ziel. Het was alsof ik op een volwassen manier met mijn kind had gepraat in de fases van 9 jarige tot en met 18 jarige.

Het is het mooiste geschenk wat ik ooit heb gekregen. Het heeft heel veel met me gedaan. Het verslag van de reading was ontzettend bijzonder en herkenbaar. Dat had ik echt nodig op dat moment en helpt me nu nog steeds in het begrijpen van de diepere behoeftes en drijfveren van mijn kind. En wat een leuk gesprek was het tussen mijn zoon en Ellen! Het was precies mijn zoon. Het is mijn leidraad geworden voor de komende jaren.

Heel erg bedankt lieve Ellen voor deze bijzondere reading!!