Ervaringen Cliënten


EDITH
Ik ben bij Ellen terecht gekomen vanwege een al jarenlang bestaand zindelijkheidsprobleem van onze 9-jarige zoon, een beetje ten einde raad en alles al geprobeerd.

Zonder informatie, alleen dat hij dus niet zindelijk is, heeft Ellen via mijn energie contact gemaakt met mijn zoon. Hijzelf was er niet bij aanwezig en het enige wat ik hoefde te doen was tegenover Ellen te zitten en het over me heen te laten komen.

Al snel voelde ik me op mijn gemak (ik vond het best een beetje spannend) en kwam Ellen met opmerkingen over mijn zoon. Vaak sloeg ze de spijker direct op zijn kop!Door de reading van Ellen heb ik mijn zoon beter leren kennen, beter leren begrijpen en kan ik beter aanvoelen wat hij eigenlijk nodig heeft. Omdat mijn zoon en ik toch wel heel anders van karakter zijn, had/heb ik daar soms moeite mee.

De volgende ochtend vroeg mijn zoon hoe het was bij ‘die mevrouw.’ Ik heb hem, wandelend op weg naar school, verteld wat Ellen allemaal heeft verteld. En wat zo mooi was, was dat hij inderdaad bevestigde wat Ellen heeft gezegd. Zoals het zo graag alles goed willen doen (en daardoor altijd het ervaren van een bepaalde druk), alles opnemen en onthouden (en daarbij niet het onderscheid kunnen maken tussen wat belangrijk is en wat niet, wat van hemzelf is en wat van de ander), de angst om andere kinderen te kwetsen… En hoe deze dingen zich verhouden tot de zindelijkheid.

Hij zei letterlijk: “Deze mevrouw kent al mijn geheimen!”

De volgende ochtend vroeg hij opnieuw of ik nog wat meer wilde vertellen over ‘die mevrouw’ en bovendien is hij opeens zowaar 2x uit zichzelf naar de wc gegaan (wat al een hele tijd geleden was). Dit is voor mij een teken is dat er wellicht toch ook bij hem iets aan het gebeuren is!

Ik heb door de reading met Ellen echt gevoeld dat het voor ons belangrijk is meer begrip en geduld te hebben met onze zoon, goed naar hem te luisteren, hem te helpen met het leren luisteren naar zijn eigen behoeften en ook met het leren uiten van zijn emoties.

Dank je wel Ellen, voor dit mooie cadeau!!!