Ervaringen Cliënten


JUDITH - Mediamiek Consult
Zo’n 4 jaar geleden is onze 10 jarige zoon plotseling overleden. 5 maanden later ook mijn vader. Een heftige tijd.

Ik ken Ellen al vele jaren maar was niet op de hoogte van haar fantastische gave. Een tijdje na het overlijden van mijn zoon ben ik bij haar geweest voor een Reiki behandeling. Dit was een intense ervaring en ik wist niet dat er zoveel kon gebeuren met je lichaam alleen door deze behandeling. Ik heb altijd erg veel moeite met ontspannen in het bijzijn van anderen. Echter Ellen wist het voor elkaar te krijgen. Zeker in deze periode. Heel bijzonder. Na afloop vroeg ze me of ze wat mocht vragen en vertellen over mijn zoon. Ik heb geluisterd en op vele dingen kon ik alleen maar positief reageren. Het maakte een diepe indruk om te horen dat zij contact kon hebben met mijn zoon en vader.  Ze zei mij als ik ooit de behoefte had om contact te krijgen ik haar altijd mocht bellen.

Het heeft daarna een hele tijd geduurd voordat ik daadwerkelijk klaar was voor die stap. Ik vond het doodeng. Mede omdat ik misschien niet de baas zou zijn over mijn emoties en dat ik dan weer opnieuw het verdriet zou voelen van het gemis. Ellen heeft me eerst gerust gesteld en uiteindelijk heb ik het als erg prettig ervaren. Ik had echt het idee dat zowel mijn vader als mijn zoon op dat moment bij me waren. Ik kreeg informatie die er echt toe deed en het voelde als heel vertrouwd.

Wat ik als heel fijn heb ervaren is het verslag nadien. Er komt zoveel op je af en dat kan je niet allemaal onthouden. Het verslag lees ik zo af en toe nog eens en dat geeft een warm gevoel. Ik zou een ieder die zoiets heeft meegemaakt als wij, Ellen aanraden. Ze is een van de liefste en warmste mensen die ik ken.

Lieve groet, Judith